missed carriage

? mohon semua.. Hari isnin ni 18/11 hri tu doktor nmpak heartbeat.... 20/11 bby langsung xda nmpk. Kosong je kantung.. N tumbesaran xnormal ikut tarikh last haid.. Klu ikutkn 13weeks.. Tapi.. Janin msih kcil mcm 8weeks mcm tu.. Skrg sy disahkn missed carriage.. Ada x pngalaman ibu2 mcm ni.. Doktor sruh bgi pilihan.. Nak tnggu jatuh snndri or trus cuci di hospital.. Sy ada sejarah keguguran 1 kli iaitu kandungan 2..Tpi ni kandungan ketiga. Ank pertama ada.. Dia sihat2 saja skrg.

1 Trả lời

Pengalaman sy....bleeding masa 6w, pegi klinik scan doktor ckp rahim dh kosong,heartbeat xde doktor sahkan miscarriage..doktor xde buat pape just suruh rehat je xde cuci ape pn...dlm bln 7 tu ingtkn pregnant kali kedua...pegi buat scan,rupa2nya dh 20w..

5y trước

Sis.. Xda keguguran kee?