semoga dipermudahkan urusan saya (3 minggu 4 hari)

mohon rakan rakan mendoakan agar kandungan sy kali ni sihat dan selamat sehingga melahirkan.. saya juga mendoakan agar anda semua yang masih menuggu cahaya mata dikurniakan rezeki dalam tempoh waktu yang terdekat ini juga..inshaalah aminn ya rabb

semoga dipermudahkan urusan saya
(3 minggu 4 hari)
11 Các câu trả lời

Amin… semoga Allah pelihara kandungan sis & selamat melahirkan. Doakan kandungan sy selamat juga ye 🥰🥰

2y trước

aminn inshaallah .. semoga kandungan kita sama sama dilindungiNYa.. terima kasih sis 🥰

Alhamdulillah tahniah sis. semoga Allah pelihara sis dan kandungan sehingga selamat melahirkan. Amin3 yra

2y trước

aminn ya rabbal al amin.. inshaallah.. terima kasih sis 🥰

Amin ya mujib.. semoga baik² aja buat sis juga.. tahniah, jgn lupa folic acid dan jaga diri baik²..

2y trước

alhmdulillah.. inshaallah.. terima kasih sis 🥰

Tahniah sis .. semoga allah makbulkn doa sis untuk kami yg masih menunggu .. Aaaminn …

2y trước

terima kasih puan.. semoga ada rezeki zuriat untuk sis juga dalam masa terdekat ni.. semoga segala kebailkan ni berbalik kepada puan juga.. aminn inshaallah 🥰

Tahniah sis,,rehat banyak2 jgn buat kerja berat dlu,,mkn folic acid dn mknn berkhasiat

2y trước

baik sis.. inshaallah.. terima kasih 🥰

yeahhh baby mei tahun depan..tahniah..jaga diri yaaa...

2y trước

inshaallah ada rezeki baby april 😅..terima kasih puan

Tahniah sis.. sis check upt dr delay period ke..?

2y trước

inshaallah sis.. semoga ada rezeki sy dan sis kali ni ya.. line makin pekat inshaallah ada harapan tu.. sis jgn risau.. keep positif.. bnykkan berdoa.. sy yakin ada rezeki untuk sis kali ni ya.. 🥰

tahniah sis😘😘

2y trước

terima kasih sis 🥰

doakan saya juga

2y trước

amin inshaallah..semoga ada rezeki untuk puan juga kali ni.. 🥰

Thniah yunk

2y trước

terima kasih 🥰