Makanan bayi 7/8 bulan

Hi. Mohon mommies share makanan apa dan cara masakan bagaimana bagi bayi berusia 7/8 bulan? Buntu bila nak masakkan untuk anak. Risau anak pun bosan dengan cara saya memasak makanannya seperti memasak sup.

2 Các câu trả lời

if mommy ada ig atau fb boleh follow group happy baby foods malaysia. byk tip info resepi utk baby😉

4y trước

Tq mummy 🌸

momy bole try baby food IZZLY wassap sy www.wasap.my/60129876070 boleh beli loose juga 😘

4y trước

Post lama sis. Anywhere thanks ya. Kalau saya nak beli saya ws ok. Moga dipermudahkan urusan sis. #TAPactiveusers #TAPSupermoms