Alhamdulillah..due should be 16/5/24, selamat bersalin 22/4/24 36w5d♥️♥️♥️ ibu&ank dlm keadaan sihat

Moga dipermudahkan urusan ibu2 yg due Mei nanti♥️

Alhamdulillah..due should be 16/5/24, selamat bersalin 22/4/24 36w5d♥️♥️♥️ ibu&ank dlm keadaan sihat
12 Các câu trả lời

Sme lh due 16/5 kita tpi saya 21/4/24 dh kuar tanda lps to sya gy hspital bukaan belom ade lgi tiba ii kne tahan sbb ctg baby x cntik asik mengeras je 22/4/ sy dh kuar wad sbb ctg baby dh oke .. dpt tarikh serah diri 15/5/ sbb saya ade gdm x bole bersalin lebih due .. baby seronok lgi dlm perut x nk kuar awal nk kuar cukup bulan

tahniah sis..sy due date 30/4...xde tanda2 lg...😌😌😌hari2 mnunggu bla nk kuar bby syok lg kat dlm😁doakan sy yer sis

Alhamdulillah awak dh slamat brsalin . Due kita sama wak tpi saya tkdk apa tnda tnda nkbersalin lgi nih

5mo trước

sm laa sis.. due kita pn sm.. 😊

Alhamdulillah tahniah sis... bestnya dh dpt jumpa baby... sy pon x sabar rasanya nk jumpa baby dlm perut ni.. due 19hb 5 ni..

5mo trước

due kita sama tp sy kena induce 29/4

due date lebih kurang macam saya. Tapi tu pujuk baby keluar awal. makin lama tunggu hari makin neves 🥹🥹

5mo trước

hehehe..moga dipermudahkan.. Sampai masa nanti dia keluar tu.. cuma kena alert dgn tanda2 nak bersalin..tak semua org sama ..

doakan sy pulak cepat2 bersalin, x larat dah ni rasa 🥵🥵. due 14/5, keluar la bulan 4 ni 😂

sis kite lebih kurang due saya 17/5 baby keluo 18/4😂leaking awal xde contraction langsung🥲

Tahniah awk. Selamat berpantang. Sy due 15.5 belum ada tanda2 lagi.

awak due Kita Sama 16/5 . hrini sy 36w3d knp awak bsalin awal

5mo trước

4yrs

sama la due kita. tp sy esok kene paksa bersalin

5mo trước

moga dipermudahkan urusan sis ya