Normal ke czer , darah nifas bru 3 hari dah tinggal suku ? Bukan banyak mcm awl ii

Mnta tlong sikit mum

2 Các câu trả lời

Normal je wak.. Sy 2 kali czer darah tk berapa byk awal2 je byk.. Ank first skit2 tp smpai hri ke 40 bru stop tk silap.. Ank kdua ni skg bru 20hari

mmg gitu sis. 1 2 hari je yg banyak melimpah. lepas2 tu pakai pad biasa je. sebab selalunya tak heavy dah

3t trước

mmg nurse akan tanya. banyak ke pakai pad panjang ke pendek, berapa kerap tukar.