BARUT BAYI

Hi mmy,nak tanya. Anak² mmy semua pakai barut sampai umur berapa ye? Dan kalau tak pakai,contoh pakai masa dalam pantang je. Masuk 2 bulan barut dah tak muat. Kalau tak pakai,bila bby besar nanti perut dia buncit tak? Harap mmy² yg ada pengalaman anak² ramai dapat jawab. Saya first bby. TQ #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #firstbaby

15 Các câu trả lời

Barut ni utk elak kembung kalau xsalah. Ikut kesesuaian sis. Anak sy xlama. Huhu

Sy xpakai pun barut.ank2 sy ok saja.yg pnting urut setiap kali selepas mandi

saya akan pakaikan baby barut waktu sejuk.. terutama malam

2y trước

tQ atas perkongsian mmy 🤗

kalau saya pakaikan waktu malam saja ..

3 bulan je wak.