pregnant mom

Mmm macam mana ye kalau da termakan tart nanas nasib makan 1 je risauu pulaa

25 Các câu trả lời

Sikit tak apa kut tp sis kena alert dgn pape perubahan pd bdn sis la contoh mcm skit perut ke ape ke kene g check dr cpt2 k. Tp rase takde ape dah tu sbb tart ni nenas tu dah diproses so bisa pd nenas tu da hilang mase proses

sape ckp nenas boleh mkn😅😅 rajin2 bca yg kat bwh2 komen atau bhagian food ye mommies.. klau tart nenas xpe sis..tp jgn laa bnyk..kta xtau plak apa blaku akan dtg nnt..😉

5y trước

cube baca, mmg boleh makan, tp elakkan makan pulur nya

Tart nenas bukannya buah......😅 Tp kalau ikut tu makan buah nenas pun tak menyebabkan keguguran unless la makan banyak tak hengat dunia

Favourite sy tu. Suka mkn nenas buh kicap atau garam. InsyaAllah takde pape. Nenas boleh naikkan hb tau.

Nenas tu dah di masak kot.. Kalau jeruk nenas..jangan main2..aku dah pernah kena tahun lepas..😣

Nenas bukan penyebab keguguran. Sy makan nenas sebijik. Tak ada masalah masa pregnant 3bulan

Sy mkn je raya haritu.. time tu preggy dlm 2bln.. Alhamdulillah xde pape pun.. ☺️

Xpe....sbb kalo nk keguguran,akn keguguran jugak...Tak kisah la mkn ape...Insyaallah xdek ape2

OK x mengapa... Sbb isi nenas tu da proses... Tp hati2 sbb manis kn... Boleh je nk mkn

Sya mkn tart nnas spruh balang. Alhamdulillah xda apa². Sbb mngidam sgt hritu. ☺