Bukak buku Klinik kk

Mmg skrg nak bukak buku pink kena scan qr , join google meet & baru dpat tarikh bukak buku pink ya? Biasa masa google meet dokter Tanya soalan apa ya? Rmai2 ke bersendirian.. sebab dulu2 dtang kk, dia scan perut trus bukak buku pink, skrg mcm2🫠

1 Trả lời

Ohh yeker..sy baru bukak buku pink xpyh pulak join google meet tu..kk area mana yg kena mcm tu?

1y trước

kk shah alam sis. saya baru dpat date 23/8 join google meet.. nak scan swasta belum gaji.. tpaksa mnunggu lagi