kuat lapar

Mmg normal ka msa trimester ke 3 ni,mmg kuat lapar??blm smpi 2jam mkn,rsa lapar lg blik??

2 Các câu trả lời

Sy tengah mengalami nye... Ketara sgt.. Baru lepas makan.. Lapar lagi.. Lagi.. Lagi... 😂

5y trước

Itula mom...lain lg rsa skit ulu hati klu msa lapar...bkn mcm rsa lapar yg biasa,msti mknan sntiasa ada dpn mata...😂😂

Normal.makan je puas2.nanti lepas bersalin xleh makan sedap2.kena pantang makan🤭

5y trước

Btul tu sis...apa yg ada mkn sj sbb msa pantang,lama lg dpt mkn mknan sedap2..