STRETCH MARK

Mmg akan ada stretch mark ke masa mengandung even xda garu pun.. Just usap² je masa gatal.. Masuk 32w start mncul.. Sblum nii clean jer.. 😅 Bole hilang ke nnti klau pakai cream + bio oil? #firsttimemom #firstbaby #pleasehelp

12 Các câu trả lời

saya pon masa 30 weeks ok lagi takde stretch mark start 37weeks mula da dia muncul😂..hrap2 boleh la hilang

2y trước

kan.. tetiba muncul.. mkin dijaga mkin dia muncul.. pdhl dr awl preggy sapu utk elak bnda tu.. 😅