contraction

Mlm td, ssh sgt nk tdo.. Ingtkn dh nk besalin.. Tp baru 36wks... Die pnye sakit tu, sekejp2 sakit, sekejp2 sakit... Sakit perut jdi mengeras..10mnt lps tu mengeras plk... Tp xde plk tnda2 lain mcm trun drh ke, pech air ke... Cume die skit perut mengeras je.. Kerap jgk la... Nk g hos tkot contaction plsu... Last2 tetido mcm tu je... Bile pagi dh ok... Knp ye jdi mcm tu.. Ibu2 ade pengalaman x?

1 Trả lời

mmng palsu ade cntrction..Tpi tkt nty dtg blik ttbe yg btul2 sakit..Walaupun Xckup buln boleh jga nk bersalin..Hrap2 trun tnda tme dh ckup bulan snng..

5y trước

aamiin in sha Allah..Smga dipermudahkan