Rasa Seperti Senggugut

Mlm ni masuk mlm ke-3 rasa semacam senggugut dan mencucuk-cucuk di bahagian bwh ari-ari sebelah kiri dan kanan...Kandungan sekarang dah masuk minggu ke-16...Ada tak ibu-ibu dalam ni ada rasa macam tu?

1 Trả lời

Sy pun sama 16mggu. rasa yg sama sis. Mencucuk2 rasanya tu. Baring pun rasa jugak. Katanya baby nak cari ruang nak membesar lg sbb tu kita rasa sakit camtu. As long as tak bleeding, sy rasa ok je. Just kena tahan sikit. Walaupun sy pun terkadang menangis. Haha

5y trước

Ha'ah...Sama la kite...Sy masa malam pertama dah menangis...Sebab risau...Sy ade gak pesan diri sendiri kalau xde bleeding rasanya ok...Ni sbb impak banyak sgt membaca informasi semasa pregnant...