Hai..sy pregnant nk msuk 11weeks dh.sakit kepala migraine y amat sakit.blh share petua hilangkannye?

Mkn panadol hilang kjp.sape pernah alami share care cmne nk hilangkan sakit kepale

16 Các câu trả lời

sye ade maigrain truk yg teramat sket.tpi sye g farmasi mtk ubt sket kepala utk pregnant..Inn syaa Allah baek wlaupn ambik mse

Seeloknya elakkan makan panadol .Kalau saya mandi .Lepas mandi pakai je koyok .Da lega sedap tido .Hilang pening kepala😅

Jangan bagi perut kosong, mandi and tidur! Saya pun mula2 migraine teruk. Dah tahu punca lambat makan dan perut kosong 😅

Kena rehat & tdo.. jgn stres² jgk.. tu je ubatnya.. kalau panas, blh mndi basah kepala bg lembap sejuk sikit..

Suruh anak atau suami urut2 kan.

basahkan rambut