emosi

mkin mnjadi plak emosi ni .. cpt ambik ht .. mudh trsa .. kdg xtau la knp..mkin snsitif ... knp lah ht ni .. makin besa perut makin cpt ambik ht ..

2 Các câu trả lời

Biasa tu sis cuma pandai kawal & jangan terbawak sangat emosi tu. Takut kenan kat baby. Dia boleh rasa tu. Cepat terasa tu cuba sis luah kat orang terdekat. Nak nangis, nangis la bg hilang sikit beban tu. Pekak kan telinga. InshaAllah, sis kuat 💪😇

5y trước

Time preggy mmg mcm2 ujian. Mcm saya pon rituh ada masalah dgn bff. Tp saya ambik inisiatif untuk tak ambik peduli. Dorang cakap apa2 pon senyum je, maafkan je. Even pedih jugak la. Suami pon cakap biarkan je. Nanti lama2 penat la orang bercakap. Keep strong ye mami. Enjoy your pregnancy. Gi holiday ke, ajak suami jalan2 ke 2,3 hari. Ambik angin. 😇

Kadang sy masuk air juga jadi mcmtu. Sekarang ni tiap pagi sy zikir 100 kali, nampak mcm more tenang sikit. Happy semacam jer

5y trước

tu la ..kdg bnde org x tujukan kat kt pun rs mcm d tujukan utk kt .. xfhm lah knp ..smua bnda nak d kutip je ht ni .. nti x psl2 mngalir air mata ..