Kira tick janin

Misi nk tendangan yg kuat😑tp sy sllu dpt yg halus😂sy tick saje yg penting gerak,dri x gerak? Yg kuat tu adla kadang dpt, tp x selalu

3 Các câu trả lời

time kena kira tendangan ni rasa risau kalau baby tendang halus kn😅 slalu ckp dgn baby,tendang la kuat sikit..sbb sblum ni bkn main kuat dia tendang.huhu

sy pn nervous bila tunggu masa nk 28w ni..skrg msih 24w..tp tula..skrg pn x aktif sgt mcm sblm2 ...smga baik2 je mommy.

Sy pun sama selalu dpt gerakan halus je