kira pergerakan baby

nak tnaye la kalau kita nak kira pergerakan baby tu , kira tendangan yang kuat je ke eh ? pastu kalau baby just gerak je tak tendang .. itu kira tendangan baby jugak ke kene tick jugak eh dalam buku pink tu? agak keliru sikit first mom😁😁

3 Các câu trả lời

Saya kalau dia gerak tu dikira satu gerakan. Tapi mesti jarak 30minit setiap gerakan. Kalau dia gerak non stop dikira 1 gerakan

sy dlu pun confius camtu ingt bila tendang je kena kira bila gerak x kira rupanya salah satu dia tendang atau gerak kira .

dalam masa sejam pantau gerak baby.. kalau gerak yg berpanjangan kira sekali je..