Minyak angin apa yg best

Minyak angin apa ye sllu mommy guna bila pening kpala.. Sy tgk ada yg xbg guna myk cap kapak sbb guna bahan apa tah yg bhya tu. Buat masa skrg Sy guna cap kapak ni je dlu.blh suggest x ? Harga b40

3 Các câu trả lời

sy guna freshcare beli dkt whatsons atau farmasi tapi kena tgok jugak takut yg indonesia. sis beli yg malaysia punya takda salycate . menthol 15% champor 5% . ni dokter yg suggestkan . harga bawah rm10❤️

4mo trước

pakai minyak bayi Amway...berangin..bagus tanpa bahan bahaya.utk ibu selamat,inshaa Allah kandungan selamat. Sy bukan pnjual,tapi pengguna shja.

Sis cuba try minyak angin jenis roll botol kecik2 tu, yang jenis bau bunga2 apa tuu… rasa itu lebih selamat…