Susu formula ape yang bagus dan sesuai untuk baby umur 3 bulan?

Minum anmum sebelum ni, tapi baby jarang membuang air besar. Dutch baby dan dupro tak sesuai juga sebab selalu muntah2.. jadi susu formula ape yang bagus dan sesuai lagi.. boleh ibu2 bagi pendapat?

3 Các câu trả lời

Try enfalac A+ . Anak saya mula2 anmumlac (muntah) Lepastu tukar dutchbaby (panas dalam). Then tukar dupro (cirit) .. last sekali geram husb terus beli enfalac a+ 😂 alhamdulillah okay je tapi 💸💸

kena try lg yg lain. sampai jumpa yg ok. tak muntah, tak cirit tak sembelit. boleh try similac/frisolac/s26

Enfalac A+