Pregnant or not pregnant

Hi mintak pendapat semua pregnant ke not pregnant ye. 12/5 - 3.06 pm 13/5 - 4.30am 13/5 - 8.45am

Pregnant or not pregnant
14 Các câu trả lời

tahniah sis upt ni mmg berbrza sensitivity dia so ade yg naik 2lineterang ade yg samar better replps smnggu klau nk lg terang https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

2y trước

saya ada whatsapp tapi tak bole join group

pengalaman sy prgnant ank pertama. cek upt 3 hari sebelum lewat peroid. dah dpt dua garis terang. tpi prgnant kli ke 2 ni. seminggu selepas lewat period pun xterang2 upt.😂

Alhamdulillah , tahniah sis .. sy punya pun mcm tu jugak .. try pakai yg clear blue (digital) punye ..

Sy cek sekali ja 2 line trs tahu positif. Wlpun samar2, kalau dah 2 garis tu positif la..

try buat test time bgn pgi lps bgn tdr..sbb tggi bcaan nya..tp tgk positive dah tu

tak terang lagi tu.awak tunggu lagi seminggu.nanti test balik.

congrats sis. sy pun macam ni sbelum doctor sahkan sy mengandung ☺️

tunggu 1week lg inshallah terang sis

pregnant.tahniah🥰

pregnant..2 line