Assalamualaikum

Mintak maaf bertnya ada ke simptom orang nk mengandung akan rasa sakit perut belah kanan?

10 Các câu trả lời

Simptom pregnant setiap orang lain2. Biasa awal pregnant dengan nak dekat period lebih kurang sama. Sis sakit perut belah kanan, sakit sangat ke atau biasa2 je? Better gi klinik tanya pada yang pakar. Sebab sakit perut belah kanan ni tak boleh ambil ringan. Boleh jadi sebab appendix juga.

sy dlu sakit sengugut tu . bawah perut rasa kram . then selepas seminggu mcm tu, payudara pula rasa sakit dan nampak penuh . Mual2 tkde smua . Then kuat berpeluh . Kerja dlm aircond pun boleh berpeluh . Pinggang auto sakit .

Dah jumpa doctor & scan ke sis? Sakit sebelah perut ni salah satu tanda ectopic pregnancy. But that’s not always the case. So to be safe, better jumpa doctor untuk confirmation. Take care :)

sakit yg mcm mana? sakit mcm sengugut ke sakit perut angin ke? dh confirm pregnant? kalau sakit sgt plus ade bleeding boleh terus pegi emergency. x normal kalau pregnant tapi bleeding.

Haah mcm sy, sblm tahu yg sy pregnant mmg sakit perut belah kanan 3/4 hari juga. Sy taktau pon sy pregnant masa ni. Bila dah miss period sy check upt rupanya preggy

KLU sy tanda pregnant sakit kat ari2 breast bengkak dan sakit pinggang smpi ke blkng...simpton same je dgn PMS...lbih details UPT test je...KLU dh delay period

Hai dear. Mcm saya dlu sakit perut ke pinnggang belah kanan. Masa tu xtau pregnant. Jadinya buat upt utk double confirm.

Awak pregnant ke? Dah check upt? Saya pun ada cramp2 kat ari2 kejap kat kiri sikit kejap kat kanan sikit.

simptom lebih kurang sama mcm nk uzur, cramp bawah perut sangat2, breast sensitive

Waalaikumsalam. Seingat saya masa hamil saya sakit dekat ari²