Mengidam samyang

Minta tolong pandangan mommies semua🥺🥺 kandungan baru 15weeks, tapi saya teringin sangat sangat nak makan samyang carbonara tu. Boleh ke makan satu dua suap buat ghaso ghaso?

8 Các câu trả lời

Hi mummy, boleh je makan i dh skrg 18w and sepanjang pregnant dh 2 kali makan samyang 🤣 itu pun google banyak kali boleh ke tk. Cuma jgn paksa kalau pedas sgt, berpada2 dan lepas tu minum air suam banyak2

saya bru 18w dah 3 kali makan megi pedas giler tu 🥺 tpi sya buh perencah dia separuh je. sebb saya teringin mkn pedas² huhu

Boleh je . Sy baru smlm lps bedal . Tapi berpada2 je la . Jgn lah hbis kan semua . Share2 ke dgn husband awak .

Blh ja. Saya masak atas api dlu baru kurang pedas dan rasa selamat skit sebab sambal paste tu dimasak

makan jelaa mommies janji berpada pada ye yang penting elakkan makan makanan yang raw je🥰

Saya peminat samyang dari dulu sis.. time preggy ni dh 3 kli mkn yg pedas tu..

blh jeee kalau nk makan buat rasa ii

Boleh.