Ikat Peranakan

Minta semua doakan sy dikurniakan cahaya mata perempuan dikandungan saya yg ke 4 ni.. Saya dah ada 3 boy & teringin sangat gurlz?.. Saya da 3 kali bersalin caesar dan ini kali yang ke 4 dan berkemungkinan ini adalah kandungan saya yang terakhir atas faktor risiko untuk mengandung lagi lepas ni..saya bru sekali scan doktor ckap boy tp saya mcam dpt rase gurlz je.. Doakan saya semua ye.. ☺️ Terima kasih.. Siapa ada pengalaman macam saya.. Sharelah... ?

14 Các câu trả lời

Aminnn...wagh hero2 semuanya 😄😄😄

5y trước

😂 Tu la sis tu yg bharap sgt yg ke 4 ni girl de jugak kite geng ke dapur..abg2 die sume nk baby girl..

Aaamiinnn3 ya Allah. 🥰🤰🏻🤱🏻

Semoga dipermudahkan segala urusan.Aamiin

Aamiin semoga dipermudahkan....