Ada x ibu ²yg hamil umur 42++.saya nk tanya ada x jadi semput nk nafas susah yg sama mc saya sakit

1 Trả lời

rsnye jika kita rs nafas pendek ms hamil ia adalah normal..unless kalau ms tu puan rs sgt2 sush nk bernafas smpai rs mau pitam..jika itu trjadi puan kena g hsptl asap...lg satu ms chckup dkt kk chckup bulanan..puan bgtw misi n doc ttg keadaan puan ni .jgn sorok nti bhya pd puan..nti doc akn bg puan inhaler tuk diguna pakai spnjng preggy