baby baru 7bulan,dapt tahu preg lg..kmi suami istri lum sedia utk tmbh..klu pegi klnk swsta ok tak?

minta pndpt doktor..

3 Các câu trả lời

biasanya kalau xda mslh kesihatan yg bole menggugat keselamatan ibu & anak , doc pun akan kata teruskan je kandungan.. mcm sepupu sya , bersalin czer.. slps 6-7 bulan dia mengandung lg . even kes macam ni pun doc masih encourage utk teruskan kehamilan.. kalau dh merancang sendiri mmg risiko utk mengandung tu tggi , spttnya mmg dh ready if conceived tanpa sengaja..

kalau takde kekangan kewangan boleh je pergi mana mana yg dikehendaki

3y trước

sy nk minta pndpt doktor swasta..sbb kami suami istri lum bsedia lg utk tmbh anak..

Rancang sendiri?

3y trước

aah..sbb sy bru bsalin bulan 7 tahun lpas..ank no 2 pun msih 7bln..jadi,kami suami istri da bincg..