Urutt/solat hajat

Minta pandangan .. Hari tu mertua ade tnya ada panggil org sentuh perut x. Dia cakap dia dlu sllu buat.. Ibu3 ade buat x ? Sy tnya ma sy pula , ma sy cakap zaman skrg org da x buat sngat da . Lg pon nak cari org tua3 yg pandai sentuh perut skrg susah. Ma sy cakap ramai buat solat hajat je bila usia kandungan da masuk 7 mnggu.. Ibu3 ade buat x ?

2 Các câu trả lời

mertua sy pun nk cari orng tukng urut nnti..💆🏻..trus buat makan2 doa selamat untuk sy dn bby...sbnarnya sy taknak..tpi mak mrtua nk jgak buat sbb dorng ikut adat....tnggu kndungn 8buln nnti..

sentuh perut apa tu? tak pernah dgr pun. buat solat sendiri sendiri je. lebih elok kita sendiri yg minta doa dan pertolongan dgn Allah utk apa pun

2y trước

kan ikutkan org tua3 dulu kalu pregnt ade panggal mak bidang erk untk snth prot ke apa tah.. sy prnh dngr sblm nie tp x prnh tnya ma sy atau ambk serius. solat hajat yg sndiri tu mmng yg tu ptt sllu diamalkan .