Anak Batuk Setiap Malam

Minta nasihat & pendapat cara hilangkan batuk berkahak. #pleasehelp #firstmom #bantusharing #seriusnanya

1 Trả lời

1.mandi air lemon suam pagi petang setiap hari sampai sembuh. 2.sapuh ubat( tak kesah apa pun) sy guna tropika 3.tepuk percussion nti kahak kluar ikt najis atw bby muntahkan. 4.kalau bby berhingus skli spray sterimer lps tu sedut. tips lain ' minyak bawang putih ramai kata jadi petua dulu2

5mo trước

saya buat semua tu plus sapu minyak habatussauda mamz satu badan dan calit sikit kat area sinus baby. tiga ke empat hari lepas tu baby muntah kahak. boleh try. kalau nak cepat boleh mintak dr flush dia punya sinus guna normal saline, contohnya guna sterimar. saya tak berani buat sendiri, takut baby lemas.