Tolong tunjuk ajar

Minggu lepas Saya cek pregnant test yang ada keluar minggu minggu terus tu ,result keluar pregnant 2-3 minggu .semalam baru pegi scan klinik ada tapi xnampak lagi sebab tersangat awal .. tapi harini bleeding darah keluar banyak .perut sakit …saya xtau kenapa .blh tolong bagitahu tak kenapa?

1 Trả lời

Perlu pergi klinik dengan segera. Awak perlu tahu sebarang pendarahan semasa mengandung sangat tidak normal. Dapatkan pemeriksaan lanjut daripada doktor dengan segera. Semoga dipermudahkan urusan 🌹

1y trước

I'm so sorry for your lost. Semoga bertabah dan bersabar ya. 🌹