Buka buku pink

🤗minggu keberapa kandungan yg boleh @ elok untuk buka buku pink ya ibu2 semuaa ??? Tqsm yg komen 🥰

6 Các câu trả lời

Sy bru call kk td ,nurse tu ckp bermula 7w .. tp kne call buat appoiment dulu tau nt nurse akn bg tarikh ..

3y trước

oh yeke..tq,ap2 pn sy doakan awk & bayi sntiasa sihat ya.. AmeenYaRabb 🥰

skrg ni nk buka buku pink kena buat appointment. call kk terdekat. nanti nurse akan aturkan 😊

3y trước

ok.. terima kasih ya 🙏🥰

8w hingga 12w bolee bukak buku pink.Tapi ap2 call untuk appointment dulu ye..

3y trước

sama2

sy 5w da buka buku sbb ada masa tu ada msalah pd kandungan

3y trước

oh yeke..tq,ap2 pn sy doakan awk & bayi sntiasa sihat ya.. AmeenYaRabb 🤲☺️

call dulu, nanti misi akan bagi tarikh

3y trước

oh ok..terima kasih ya 🙏☺️

sy 6week da dpt buka buku pink.

3y trước

amin yra🤲🤲😊. smoga sis pn sntiasa siht ya dgn bbynya..😍