CARA MENGATasi Alahan

Minggu ke 7 tak boleh bau masakan nak muntah, Perut asyik lapar tapi tak blh nak makan.. Ade petua utk kurangkan sikit alahan tak? #ingintahu

1 Trả lời

sy sedang alami ni. berbeza masa pregnant anak pertama. sy buat mcm ni air masak ikut lah nak guna yg 1 liter punya pun boleh. tp sy pakai botol yg 750ml.. sebab takut yg 1 liter tu tak hbis2 😅 letak madu 2 sudu.. minum 3teguk kerap2.. habis buat lagi. insyaAllah nnti kurang sikit rasa nak muntah tu..

9mo trước

cuba2.. jgn tak cuba. ☺️