Hye nak para2 ibu yg ade dekat dalam ni,keputihan kerap keluar perlu pg klinik ke?bakal anak no 2

Minggu ke 6 #ingintahu

1 Trả lời

Kalau keputihan tu warnanya dah kekuningan hijau dan berbau dan rasa abnormal tu perlu ke klinik. Tapi kalau keputihan yg warnanya putih dan tak bau/tak gatal tu boleh pantau dulu. Kurangkan caffeine dan manis, banyakkan minum air masak.

12mo trước

ohh buat mase ni keputihan sy putih dan tk berbau cume xselesa,keputihan nye cair