Minum air gula

Minggu dpn saya ada checkup & minum air gula. Ada tips tak mcm mana utk tak muntah? Terima kasih semua

17 Các câu trả lời

saya minum seteguk terus sekali jalan .. Alhamdulillah tak muntah lagi pun sekarang air gula ada perisa 🤭

Tarik nafas sedalam yg blh & minum sekali nafas je. Ambil yg suam. Mlm tu make sure mkn & mnm last pkl 10.

Kalau taknak minum air gula yang takda perisa dekat KK, belilah dekat luar jenama Barikel perisa orange.

sy 8/3 ni mnum air gula..harap2 xmuntah..sy ni mmg jenis ssh skit..apa lg klo mnum susu..msti muntah

Sy tak risau muntah ke tak muntah, sy risau sangkut je. Haha. Moga2 tak sangkut isnin ni, aamiinn

Minum sekali jalan. first teguk tu jangan tarik dulu cawan tu. Minum je sampai habis even slow

Minum derek smpai habis . Baru tak muntah