Tumpang tanya 😊

Minggu berapa ye perlu buat buku pink?

14 Các câu trả lời

Depends dekat KKIA tempat awak.. mcm sy hari tu, weeks ke 12 bru boleh buka.. mase walk in dptkan tarikh temujanji time tu 11week.. so better call or walk in tanya.. sy call KKIA sampai ke sudah x berangkat😅

saya buat masa 8w call kk, cakap nak buka buku pink nanti nurse tanya tarikh hari pertama, period terakhir sis... kemudian dia bg tarikh bila boleh dtg kk utk buka buku

2y trước

Sama dengan sama. KK bagi tarikh datang bukak buku pink week 8. Masa call KK baru week 5.

sebaiknya sebelum 12 minggu. 8 minggu ke 12 minggu tu masa ngam elok dah.. apa pun dapatkan appointment di klinik tmpat tinggal puan

8-12w. skrg semua kena ada tarikh appointment. tak boleh walk in. so kena walk in awal/call kk utk dptkan tarikh.

Awak call je kk bdekatan tnye. Sbb kk kt tmpt sy dia kata kalau dh dpt upt positif dh boleh bukak buku pink.

8 sehingga 12 minggu . usually KK akan bagi ikut kekosongan pada minggu diaorg juga

sy pergi kk mse 7 week dia sruh dtg blik buat buku mse nk 10 week..7 week awl sgt ktenye

8week-10week sebab saya ada tanya nurse dia cakap 8 smpai 10 week boleh dah buka buku

sya anak sulung 8w dh buka anak ke 2 7w dh buka now anak ke 3 13w bru buat

ikut klinik kt tempat awak, ada yg cpt mcm 8w-10w bole buka da.