Mommies nak Tanya mcm mn nak increase susu badan ye sekali pump dpt dlm 3oz je 26days after deliver

Milk boosting Pls help

4 Các câu trả lời

Minum horlicks, sup lobak putih, buah jambu batu.. Sy amalkan setiap hari memang banyak susu badan.. Alhamdulillah.. Cuma horlicks janga setiap hari, nanti kencing manis pulak

Hi mommy. Cuba banyakkan minum air putih dan elak stress. Kadang susu bila pump bukan penentu susu tu tak banyak. Cuba bagi anak direct breast feeding juga

Keep direct feed bby. Dia akn tentukan milk supply. Sucking pam dgn sucking bby tak sama.

2y trước

tq mommies

Saya hari ke 17, pump masih 1oz 😔

2y trước

Mcm mana dgn bby? Kenyang tk dia. Mslh awak sama mcm saya