newborn stuffs

Hi mga sis meron ba kayo dyan list ng dapat bilhin b4 manganak?FTM here?

2 Các câu trả lời

FOR BABY -Newborn Clothes (baru-baruan, bonnet, booties, mittens) -Swaddle -Receiving blanket -Bath towel -Body wash/Shampoo -Ethyl Alcohol -Cotton -Wipes -Betadine -Lampin (in case you don't want to use diaper) -Burping Cloth (pwede na rin ang lampin) -Diaper -Grooming Kit -Thermometer -Feeding bottle (at least 2 in case wala kang milk) -Baby Detergent -Changing mat -Bath tub -Baby nest (pillow, bolster pillow, comforter) -Diaper Rash Cream* FOR MOMMY -Adult diaper/Maternity Pad -Betadine Feminine Wash -Nipple Cream* -Breast pump* -Nursing Cloth/Cover* I guess yan talaga yung needed. Items with asterisk you can buy those after mo na manganak depende sa situation minsan kasi di naman kailangan.

Eto un nasa list ng hospital na binigay sakin bago manganak: 1. Newborn clothes 2. Baby's blanket 3. Baby's diaper 4. Adult diaper 5. Thermometer 6. Alcohol 7. Cotton 8. Baby body wash 9. Baby wipes Eto din naman un mga need mo paglabas ng hospital eh. :)