for admission

hi mga momshies hingi po akong prayers for safe delivery.. scheduled cs na po ako bukas sana all went well ???

107 Các câu trả lời

Good luck and God bless sis. . Hoping for your safe delivery and a healthy baby.

Kaya yan momhsi. Pray lang po tayo kay god.. Di nya kayo pababayaan 😊

Goodluck momsh, praying for you and your baby 🙏🙏🙏 aja 🎉🎉🎉

Kaya mo yan momshie. Emergency CS din me... God bless... Praying for you and baby.

5y trước

thank you

Same tau sis March 1 dn ako nanganak cs din..atleast nakaraos na tau...

kaya mo yan momshy.. Always pray lang para sa inyo ni baby.. 🙏🙏🙏

5y trước

thank you

God Bless mommy. Praying for you and your baby's safe delivery.

Bakit ka cs sis? Have faith in God.. God will always be there.

God Bless momsh! Praying for you and your baby's safety 🙏

With love and prayers here from Israel God Bless sis! 🙏