best skin care products for baby

Mga momshie pasuggest naman po kung anong magandang skin care products para sa newborn baby. Di ko po kasi alam bibilhin, sana yung gentle sa skin ni baby yet affordable din🥰

10 Các câu trả lời

For my baby's hospital bag, I put Dove Baby Wash, Lactacy Baby Wash (option lang to be sure I read here a lot of moms use those 2), I also put her Tiny Buds Rash/Bute Cream, Sleeping Oil, cotton balls and water wipes. That's it. Not recommended pa naman lotion or even rice powder, no cologne either.

Tiny buds rice baby bath and lotion malambot sa skin at nakakaglow safe yan kasi all naturals #lovablebaby

Lactacyd baby wash, Aveeno baby wash, Tiny Buds nappy cream, petroleum jelly ❤💚💙

4y trước

Thanks sa info :)

Aveeno po for sensitive skin. Pero much affordable ang Dove

Lactacyd blue, Aveeno baby, Dove baby or Tedibar soap

I suggest you use dove or di kaya baby first 😊

Tiny buds or infant, Cetaphil din po maganda

Cetaphil sis. Pero test mo muna if hiyang.

Cetaphil body wash..

Cethaphil sis