3 months old baby not pooping for 6 days

Hi mga momsh. Question lang po. My 3 months old baby boy is not pooping for 6 days na. Worried na worried na ako. Any advice? Mix po milk nya. Breastmilk at formula milk (s26) #advicepls #momcommunity

2 Các câu trả lời

Hi po mommy. I’m in the same situation po. Ano pong ginawa niyo para makapoop si baby? Aside from i love you massage at bicycle exercise.

momsh try mo supposutory o iloveyou massage,, bicycle exercise..