mga kailangan bilhin

mga mommies suggest naman po kayo ng mga kailangan bilhin bago manganak yung mga pinaka importante lang sana ililista ko po para makapag ready na❤

2 Các câu trả lời

Receiving blanket Bonnet Mittens Boots Tiesides (sleeveless, shortzleeves, longsleeves) Pajama Diapers Wipes Alcohol Cotton pads or balls Wash cloth Diaper cream Nipple cream for breastfeeding Bath soap Bath tub Grooming kit Maternity pads

New born baby clothes (short sleeve, long sleeves, sleeveless) Mittens, booties, bonnet Receiving blanket Wash cloths Alcohol Head to toe wash Diaper Cotton balls Baby Oil Baby wipes