paranoid

mga mommies normal lang po ba maparanoid sa mga bagay bagay? lalo na po sa gabi pag di ako makatulog kung ano ano nalang po pumapasok sa utak ko about my pregnancy, my baby, my journey for being a mom. worried po kumbaga.

1 Trả lời

Normal naman mommy kasi syempre bago yung tatahakin mo ngayon. At may isang human being na aalagaan and responsibility mo sya. Have faith in yourself. You will be a great mother to your child. Giving birth is something you cannot control kung ano ang mangyayari sa araw na yun but keep in mind that God will not give you something that you won't be able to handle. Just keep praying and asking for His help and guidance in every step you make. Congrats on the pregnancy!

5y trước

Thank you so much po ❤