Hospital Bag

Hi mga mamshie!!! First time mom here😊 patulong naman po, kung ano mga nkalagay sa hospital bag nyo 😊😊 tska mga gamit ni bby na need like mga panghaplos sknya kung meron man. TIA 😊❤️❤️

1 Trả lời

Baby - clothes 4 sets (bonnet, socks, mittens, pajama and barubaruan) - nb diapers - swaddle or blanket 4 sets - liquid wash soap (cetaphil recommended) - lampin - cotton/wipes Mommy - clothes 4 sets - napkin or diaper - socks - pajama - nursing bra - towel Documents nyo ni Baby