Diaper recommendation ❤️

Hello mga mamsh! I am a first time mom and I need your recoms/advice/suggestions when it comes to diapers and wipes. 'Yong mga subok niyo na po talaga. Drop their pros and cons ❤️ thank you. 🥹

Diaper recommendation ❤️GIF
35 Các câu trả lời

for me eq pampers wipes and eq pampers diapers and unilove wipes as well and sanicare wipes

Moose gear taped diapers. Meron sa app na Edamama. Mura lang siya and super okay gamitin.

Pampers dry taped no wipes kay lo,warm water at cotton,tsaka cetephil skin cleanser

Kleefant wipes sobra mura at affordable pa pampers is Eq dry ok na ok sya

nestobaba, mas maganda sa EQ. kahit puno na hindi babad si baby sa wiwi.

Rascal po super recomended.. https://c.lazada.com.ph/t/c.YKL6he

MAKUKU diapers Mommy and kleenfant Wipes

Kleenfant diaper and wipes po maganda..

cotton at water lanh mommy

pampers dry pants po