Searching for Pedia doctor -Cardinal Santos Medica Center

Hi meron po kau ma refer na magaling na pedia doctor sa cardinal santos. Dun kc ako manganganak. Thank you

2 Các câu trả lời

My OB suggested Dr. Edwin Rodriguez kasi I’m planning to change my pediatrician. But from birth my eldest’s pedia is Dra. Aura Pasco - Mendoza. She’s a good pedia naman. 😊 Do you get your check-ups done in CSMC, mommy? Kasi usually the OBs have partner pedias eh. 🙂

5y trước

Yap sa cardinal dn ako nag checkup & manganganak under kay dra zaragoza-ibay.

Ask your ob who's her partner pedia. Just gave birth last week at csmc and my pedia is Dr. Tiongson.