Teringin coffee tapi tengah direct feeding baby

Menyusu badan boleh minum coffee tak

2 Các câu trả lời

siapa cakap ibu hamil or menyusu tak boleh minum coffee? saya coffee lover. saya minum dr sebelom hamil, hamil sampai la baby lahir. baby minum susu badan sampai usia dia setahun 2bulan stop bukan sebab susu xde doctor advice sebab pregnant 2nd baby. sepanjang baby minum susu badan sy minum je coffee. sbb coffee antara salah satu milkbooster sy selain sy consume innate lactea. baby okay je xde apa2 mslh pon. ibu hamil dn menyusu boleh minum kafien (coffee, nescafee, milo, tea) cuma berpada2 ja. sehari kita boleh minum 150-300mg sehari.

2y trước

sama2 awak☺️. enjoy your coffee okay. just try n error. if awak minum coffee susu drop mean coffee tu milk killer awak.

Saya balik dpd discharge wad mak saya dah hidangkan coffee 😂