Jika Anda Sedang Alami, Dapatkan Khidmat Pakar!

Menjadi seoarang ibu memang tidak mudah. Jika anda pernah alami fasa ini, ketahuilah anda seorang ibu yang kuat! Dan bagi anda yang sedang mengalaminya, pastikan anda dapatkan bantuan atau sokongan dari orang yang terdekat ya!

Jika Anda Sedang Alami, Dapatkan Khidmat Pakar!
27 Các câu trả lời

lambat lg nk jd mcm mak Omar Hana hahaha 🤣

pernah la streess sbb mslh kiri kanan bfkr cmna nak slsai kan

nk tnya ngadung klau batok leh jdi apa2 tak.leh kew minun ubt batok

3mo trước

kena jumpa doc dlu nnti doc akn bg ubat batuk yg sesuai bg ibu hamil...ms pregnant ni tak blh makan ubat sebarangan .mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

Pernah. Dn smpai harini masih stress🥲

😭😭😭😭😭😭😭😭

pernah sampai hari ni pun masih

pernah..tgh mengalami skrg

iyaa stress juga kadang

stiap hri🥹🥹🥹

ya..😮‍💨