Urat

Mengapa/kenapa...??klu kat bawah pinggang tiba'2 urat tarik kuat giler nak buat ape ye...Sakit sangat...takboleh berdiri/jln...Hamil 7bulan

2 Các câu trả lời

Itu normal puan. Kandungan makin sarat kan. Selalunya sebab kurang calcium. Cuba buat senaman ringan (stretching exercise). Tapi jangan buat keterlaluan ye. Minum & makan makanan bercalcium. Saya dulu makan pil Calcium. Tapi apape pun tanya doctor dulu ye

Sy 21week.. Kdang salah cara bngun urat tarik kt punggung kiri smpai paha.. Trus x jadi bngun..