Sakit Mengandung

Mengandung ni sakit kan? Setiap hari bangun tidur rasa tak selesa sampai ke malam, makan muntah balik, badan sakit sakit, tidur tak lena, suami kantoi tengok video tak senonoh and perempuan sexy, saya faham saya tengah mengandung and dia tak dapat bersama dengan saya. Tapi tu bukan ticket untuk dia buat benda macam tu. Malam malam saya tidur dia dekat sebelah buat kerja tak senonoh rupanya. Sakit mengandung saya ni sakit badan, hati, mental semua ada. Tak tahu nak mengadu dekat siapa dah.

2 Các câu trả lời

better slowtalk dgn husben try bincng apa puan suka n tak..kalau dia mintk dan puan tiada mslh uri bwh boleh je kalau nk brsm dgn husben tiada mslh kcuali kalau ms 1st trismeter kena jg btul2 sbb rahim msih fragile.mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

cuba tampar suami to sis mungkin boleh brubah