Adakah saya mengandung? Test 23/12 samar2 line dia... Ptg tu ada keluar darah coklat..

Mengandung atau period? #firstbaby

Adakah saya mengandung? Test 23/12 samar2 line dia... Ptg tu ada keluar darah coklat..
9 Các câu trả lời

sy mcm ni laaa. serba salah rasa pregnant ke x sbb kena buat MRI. then 2nd upt 1line. tp hati xsdap sbb 2nd upt bkn tggu 5-10min mcm disarankan. buat 3rd upt guna CB digital kluar pregnant 1-2. terus sy cancel MRI, nasib baik sgt. kalau x, apa la jadi.. sy buat scan and nmpk kantung dah.. Alhamdulillah. tggu 2w utk scan tgk baby pulak.

3y trước

sy delay period 100++ hari. sbb irregular period. so mmg sy menunggu je utk period sbb nk proceed 2nd iui. tp rupanya ada rezeki dah sblum iui. alhamdulillah🥰

Saya pun sama juga line kedua tak sampai seminit dah keluar. Mungkin tuu spotting tapi kalau nak kepastian kena juga jumpa doc😊semoga ada rezeki zuriat buat awak dan semua yang ttc💕 أَمِِين يا رَبَّ العَلَمِيْن

Sy pernh mcm ni samar2, lepas tu seminggu selepas check keluar coklat chek upt naik 2line smar2 lgi pastu check selepas 2minggu naik 2line . Sekarng Alhamdulillah🤰🏻

3y trước

2 hari keluar tpi x bnyk laaa siket2 je.. pergt pertma sekali keluar pregt ke2 2kali keluar..

sama macam sy sebelum2 ni.. kalau sy, dekat2 nak period, bila check upt, memang akan keluar line samar2 macam ni..esok lusa tu period..

Saya pun mcm nie la,3 kli buat..nk scan tkut kcwa..sbb sya dah 2 mggu lewat still Samar..pelik

3y trước

tu la tkut kcwa lgpn sya blm jmpa doc..

Sis try lagi sekali upt lepas seminggu/2 minggu lewat period

3y trước

Tq...nanti saya try buat lagi lepas seminggu

Nnti try lagi check lepas seminggu ke

3y trước

Terima kasih... Nk mengharap pun risau.. 😅😅 4 tahun menunggu

Mgkin mengandung

nnt cek lg

3y trước

Terima kasih.. Nanti sy buat lagi sekali