Baby mengeras

Mengandung 7 week normal ke kalau baby selalu mengeras bila malam sampai tak boleh tido ???

3 Các câu trả lời

bukan baby mengeras 🤣 janin nak memnjadi. rahim makin tebal. tu symtom awal kehamilan tu normal. melainkan kalau ada turun darah dan sakit2 kt bawH prot kena pegi cek

tu cramp sis,normal sis janin tengah membesar...sy scan 7week dh npk bby kecik je...inshallah xde apa2

7w? Rahim tegang je tu. Janin 7w janin baru nk menjadi & sgt kecik.