kehamilan

mengandung 5 bulan lebih normal atau tidak jika perut saya kecil??#bantujawab

15 Các câu trả lời

perut saya pun kecil. skrg dah cukup 9 bulan pun mcm 6 bulan je. tapi scan size baby ok membesar ikut usia, berat ok, air ketuban cukup. jadi sis jangan risau sgt. bila scan tak ada problem, insyaAllah semua pun ok je walaupun kita rasa perut kita kecil.

Perut kecik tkpe sis.. sy ank first dlu 6bulan org tak thu pon sy pregnat. Sbb perut tak nampak.. skrg ank sulong dh 10tahun skrg tgh preg ank kedua 2bulan .. insyaAllah tkde pape

Normal jaa tu , klau awak jenis badan kecik , smpai nak ke due pun perut tu mgkin tk nmpk sngt 😂 asalkan baby dlm perut sihat , size sama dgn minggu , inshaallah tkdee papee

Maksud kecil apa tu? Kandungan scan mmg kecil lg sis, x nmpk apa lg selain yolk sac (blh search) & perut mmg x nmpk apa lg.. biasa 20weeks above bru nmpk sikit

2t trước

dia 5 bulan cik akak oi bukan nya 5 minggu 🤣

mcm sye doctor ckp kecik juga . tp dlm mse sme die ckp ikut bulan besar nye . jadi sye serah je at Allah . selagi doctor ckp sihat ape semua da syukur da .

apa yang kecil? check dengan doktor size fetus sepatutnya berapa, dan berapa size baby kita

Sis jgn pkir sngt sy perut 8masuk 9m ni pon mcm bru 5m 😂😂 org smua tk caya sbb boleh sorok

Sy pun kecil sis, tapi nurse ukur perut cukup 20mngu. Mungkin di mata kita je kot sis 😅

xperlu risau saiz perut.. yg penting wktu scan pnjang dan berat bby normal

if perut kecik normal asalkan size baby dlm perut sama dengan minggu