Sakit gigi

Mengandung 20 minggu boleh makan panadol biasa tak kalau sakit gigi..nk cabut takut😭 #ingintahu

4 Các câu trả lời

Doctor gigi kata, klu sakit pi klinik. Jgn dah nak bersalin baru nak pi. Klu skrg dah tak sakit, esok puan pi klinik gigi doctor akn buat apa yg perlu.

panadol kalau tk silap sy boleh je. cuma jgn amik antibiotik/ubat drpd dentist tnpa pantauan doctor. kalau tk sure blh tnya doc ya

panadol ok je. sy pon start sakit gigi skrg dh 22w. minum susu 2 gelas xhilang jugak.

pegi hospital sis...jngn mkn ubt dulu.tkt pa2 jdi kt bby